Snijstaal nieuwste brochure

Wij zijn er trots op om u via deze weg kennis te laten maken met onze nieuwste Snijstaal brochure. Voorheen hadden we een H5 (hardingssystemen) en een H6 (accessoires en verbruiksartikelen), dit hebben we nu samengevoegd tot 1 duidelijke, overzichtelijke brochure.

In deze brochure vindt u een overzicht van de ovens, harderij systemen, accessoires en hulpmiddelen van Snijstaal voor o.a. het harden, gloeien, ontlaten, voorwarmen, drogen, uitharden en verouderen van bijvoorbeeld staal, metaal, non ferro, kunststof en technisch keramiek. Daarnaast vindt u informatie en tips voor het zelf harden en advies voor optimaal gebruik van uw bestaande oven. Ook een werkstofnummer overzicht, met bijbehorende warmtebehandeling is opgenomen, een handig hulpmiddel voor de harder.

50 jaar toonaangevend in ovensystemen en hardingsconcepten
Snijstaal is al meer dan 50 jaar dé gerenommeerde totaalpartner op het gebied van harderijtechniek. Snijstaal levert alle mogelijke ovensystemen, hulpmiddelen en accessoires voor gereedschapmakers, loonharderijen, harderij-afdelingen en laboratoria. Naast de productie van in eigen huis ontwikkelde ovens, is Snijstaal al vele jaren officieel importeur van vele bekende ovenmerken en verbruiksartikelen.

Mochten er na het raadplegen van deze brochure toch nog vragen zijn, neem gerust contact met ons op.

Klik hier om naar de brochure te gaan ›