Meer weten in het Kenniscentrum

Al ruim 50 jaar biedt Snijstaal professionele ondersteuning en op maat gesneden advies aan iedereen die werkt in de hardingswereld.

De kennis die wij in deze jaren hebben opgedaan staat tot uw beschikking om gezamenlijk te komen tot een gegarandeerde optimale kwaliteit van uw werkstuk. Veel informatie vindt u op deze website. Mocht u een specifieke vraag hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Vergelijking energieverbruik tussen gas en elektra

Download gratis PDF

Bent u op zoek naar een oven?

Laat ons u dan helpen bij het selecteren van de juiste oven.

Heeft u al een keuze gemaakt, maar wilt u de informatie nog even rustig doornemen dan kunt u een productleaflet uitprinten. Daar vindt u ook een alfabetisch overzicht van vaktermen en procesbenamingen uit de harderijwereld (pdf). Voor specifiekere en uitgebreidere informatie bij de materiaalkeuze en de mogelijkheden op hardingsgebied, vraagt u de Snijstaal Harderij Raadgever aan. Bekijk hier vast de inhoudsopgave (pdf).

Wij staan voor u klaar

Mocht u er met behulp van de informatie hier niet uitkomen, dan staan wij voor u klaar om te helpen bij de warmtebehandeling van uw werkstukken. Mocht u gezamenlijk een meegebracht werkstuk willen behandelen, of een van onze hardingssystemen willen komen bekijken, dan bent u welkom in onze proefharderij. Neem contact met ons op voor een afspraak.