QED VANDEBEEK bedankt buitendienst Snijstaal

Begin deze maand werden we bij Snijstaal verrast met een leuk bericht. Een van onze klanten stuurde naar aanleiding van een tevreden aankoop een brief om te bedanken voor de gang van zaken. Hier zijn wij trots op en willen het graag met u delen.

“Bent u tevreden vertel het anderen, heeft u een klacht vertel het ons.”
De aankoop van een nieuw product wordt vaak gedaan als er een bepaalde behoefte ontstaat. U wilt bijvoorbeeld uitbreiden of een oude oven vervangen. Wanneer u tot aanschaf overgaat en uw nieuwe aankoop wordt geleverd verwacht u dat het werkt zodat u zo snel mogelijk verder kunt met uw werkzaamheden. Logisch. Wanneer het product niet aan de verwachtingen voldoet, wordt beklag gedaan bij de leverancier. Om die reden is de verrassing des te groter als er wel een positieve reactie komt, na een tevreden aankoop.

Buitendienst van Snijstaal
Snijstaal werkt met een 4 man tellende buitendienst. Zij steken veel tijd in het regelmatig bezoeken van onze klanten. Ook wanneer er financieel wat minder ruimte is, proberen wij te werken aan de relaties en klaar te staan met raad en daad. Dat dit gewaardeerd blijkt uit de reactie die wij ontvingen. “Daarom wilde ik u hierbij mededelen dat ik heel tevreden ben over de gang van zaken(…)en dat vasthoudendheid en het nakomen van beloften dus nog steeds lonen”, aldus Coen van de Beek van QED VANDEBEEK Arms & Systems.

Op maat gesneden advies
Snijstaal ondersteunt de hardingswereld met op maat gesneden adviezen. Wanneer op zoek naar een nieuwe oven, dan bieden wij niet zomaar een oven aan, maar altijd de juiste oven. Een meerwaarde die niet altijd aan te geven is, wanneer er online naar producten wordt gezocht. Soms kunt u namelijk met een kleine toevoeging het aantal warmtebehandelingen van uw huidige systeem gemakkelijk uitbreiden. Terwijl u er wellicht vanuit ging dat er een nieuwe oven aangeschaft moest worden. En dat scheelt!

Uw wensen, eisen en de eigenschappen van uw werkstuk bepalen de keuze voor een oven. Om klanten bij te staan bij de aanschaf van een oven hebben wij dan ook een vragenformulier online staan. Wanneer u deze vragen beantwoord heeft, kunnen wij u een gedegen advies bieden voor de juiste oven.

De medewerkers van Snijstaal hebben veel praktische kennis. Deze kennis delen wij graag met u. Dit gebeurt online via ons kenniscentrum, via de nieuwsberichten en op aanvraag is het ook mogelijk dat wij bij u langskomen. U kunt natuurlijk ook gewoon contact met ons opnemen.

Lees hier de brief van QED VANDEBEEK Arms & Systems (pdf)